24 жовтня відбулася зустріч студентів ІІІ курсу

з представниками Цивільного корпусу «Азов», створеного для очищення України від ворогів та забезпечення надійного тилу своїм воїнам.
Урок мужності

Студенти 31 групи під час Уроку Мужності (куратор Проненко Л.С.)

Серед них був колишній студент коледжу Е. Капуста, який зразу після початку військових дій на Донбасі залишив навчання і пішов захищати Батьківщину.

Урок мужності

Колишній студент коледжу Е.Капуста розповідає

про мету і завдання ЦК «Азов»

Гості провели  Урок Мужності, на початку якого повідомили, що прагнуть перебудувати суспільство в бік його морального та фізичного оздоровлення, соціальної справедливості. Суспільство в якому буде домінувати дух і мораль, а не жага матеріальної наживи та егоїзм. ЦК «Азов» відкриває спортивні зали та орендують майданчики для безкоштовних занять, займається патріотичним вихованням майбутніх захисників нашої Батьківщини, організовує виїзди на польові збори з метою придбання молоддю навичок служби в армії, проводять безкоштовні семінари з рукопашного бою.

Урок мужності

 ЦК «Азов» проводить Урок Мужності

Під час зустрічі студенти узнали про  тактичну медицину, як зупиняти різні види кровотечі традиційними і підручними засобами, наприклад, власними брюками, продемонстрували і дали спробувати на практиці сучасні армійські жгути - турнікети, бінти зеленого кольору, про наслідки неправильного застосування засобів зупинки кровотечі, навчили розбирати і збирати автомат. Гості поділилися  цікавими спогадами, історіями, які сталися з ними на службі в армії. Це вже друга зустріч ЦК «Азов» із студентами коледжу в 2016 році.

Урок мужності

Накладання сучасного бинта при пораненні плеча

Урок мужності

Накладання жгута – турнікета на шию

Урок мужності

Е.Капуста навчає розбирати автомат

Урок мужності

Учасники та гості уроку мужності

Студенти 35 групи (куратор Наволочко С.Т.) під час виховної години до Дня захисника України поклали квіти до пам’ятника загиблим учасникам АТО.

Урок мужності
Урок мужності
Урок мужності

Учасниці танцювального гуртка «Гармонія» керівник Панус І.М. підготували композицію «Журавлі» на честь захисників України, які загинули під час виконання військового завдання.