Легкоатлети коледжу фізичного виховання стали другими на чемпіонаті області

В Дніпрі 3-4 лютого

Чемпіонат області з легкої атлетикиПаралельно проводились два чемпіонат області з легкої атлетики: серед всіх вікових категорій і серед молоді. Команда коледжу фізичної культури із Кам’янського була представлена двадцять двома спортсменами.
Першою спортивною дисципліною змагань стали стрибки в висоту серед жінок. “Першокурсниця ДКФВ Дар’я Попадюк подолала планку на вистоі 1 м 65 см і стала чемпіонкою в абсолютному заліку, – розповідає тренер ДКФВ Сергій Гужва. – Була спроба взяти висоту на п’ять сантиметрів вище, що являється її індивідуальним рекордом, але трішечки зачепила планку п’ятою.
На дистанції 3000 метрів Ганна Гунченко стала другою з результатом 13.04,4. А Василенко Анастасіяч зайняла третє місце, показавши час 14.06,00. Серед юнаків Борис Донченко отримав перемогу (10.17,8). А Денис Ярошевський піднімався на третю сходинку п’єдесталу пошани. Його результат 10.40,0.
В спринті на двохсотметрівці серед двадцяти чотирьох спортсменів Богда Курдес став бронзовим призером (23,9).
На півторакілометровій дистанції з перешкодами змагались п’ть спортсменок. Перемогу здобула представниця із Жовтих Вод. Наші Олександра Пінчук фінішувала на другому місці (6.50,0), а Наталія Лисенко була третьою (6.55,0). Владислав Селянкін на цій же дистанції став срібним призером.
Метання списа стало заключним етапом першого дня чемпіонату Дніпропетровщини. Владислав Краснопівцев став третім.
Спортивна ходьба на три кілометри відкрила другий день змагань. В цій дисципліні було наймасовіше представництво фізкультурного коледжа Кам’янського. На старт вийшли два юнаки і сім дівчат. З перших метрів лідерство захопив Денис Ярошевський, який і фінішував першим. Денис пройшов по індивідуальному рекорду – 13.20,7 і повторив результат першого розряда. Друге місце на рахунку Максима Уманського (19.20,6). Серед дівчат перше місце посіла абсолютна чемпіонка області Юлія Кушка, яка показала вже вдруге результат кандидата в майстри спорту України в ходьбі в закритих приміщеннях. Юлія побила свій рекорд і показала час 14.37,0. Наступні місця в “абсолютці” зайняли: Марина Повод (19.10,0), Тетяна Велика (19.26,0), Анастасія Василенко, Анастасія Погоріла, Тетяна Макаренко. Причому останні три стали призерами (перше-третє місця) серед спортсменок 2001 р.н.
В бігу на тридцять п’ять метрів з бар’єрами Ганна Власюк зайняла третє місце, показавши час 6,9. Самий досвідченний спринтер коледжу Микита Коваль став абсолютним чемпіоном Дніпропетровщини. Приємною несподіванкою для мене, та і для інших тренерів, стало друге місце Олексія Водяного. Спортсмени по декілька років проходять шлях о призових місць, а Олексій всього за два місяці піднявся на такий рівень.
Марина Тютюнник на чотрирьохсотметрівці, у впертій боротьбі із сімома суперницями, на останніх метрах дистанції змогла вірватися в призову трійку. З результатом (1.06,00) вона стала третьою.
Міла Тагаєва в стрибках в довжину з результатом 4 м 95 см зайняла третє місце. Це теж був приємний для мене сюрприз.
Бронзовим призером на дистанції 1500 метрів серед всіх вікових категорій став Владислав Селянкін”.
Команда ДКФВ в боротьбі із спортсменами ще вісьми колективів посіла друге місце. Перемогу отримали легкоатлети спортивної школи № 3 із Дніпра.