Легкоатлети Кам`янського коледжу фізичного виховання на чемпіонаті області завоювали 13 медалей

Дніпро 21 і 22 грудняУ Дніпрі 21 і 22 грудня проходив зимовий чемпіонат області серед молоді та дорослих з легкої атлетики.
Як повідомив тренер Сергій Гужва, в змаганнях взяли участь 26 спортсменів, які представляли Кам’янський коледж фізичного виховання. На їхньому рахунку 13 нагород.
“У стрибках у висоту сенсаційно завершив змагання Євген Запара, ставши другим в абсолютному заліку і першим серед молоді, – розповідає С.Гужва. – Взявши з першої спроби висоту 175 см, він спробував підкорити планку на 5 сантиметрів вище. Після того як Женя приземлився на мати, планка трохи повібрувавши впала.
Максим Іваненко метнувши молот на 43 м 30 см став третім і в абсолюті, і серед молоді. “Бронза” на рахунку молоді Кирила Земських і Катерини Калінкіної які послпали списа відповідно на 40 метрів 51 сантиметр та 37 метрів 34 сантиметри.
На наступний ранок першими змагалися бар’єристи на дистанції 60 метрів. І відразу ж наш спортсмен Євген Запара завойовує “срібло” у фіналі “А”.
1500 метрів з бар’єрами Олександра Пінчук пробігла за 6 хвилин 13 секунд. З новим своїм рекордом вона завоювала золоту медаль в абсолютному заліку. Особистий рекорд (6.20,4) встановила Анна Гунченко, яка стала другою. Третє і четверте місця також у наших спортсменок Анни Момот (6.23,0) та Ірини Сміюхи (6.30,0).
Знову в спортивній ходьбі була цілковита гегемонія спортсменок з ККФВ. Щоб пройти трьокілометровий шлях Анастасії Широковій знадобилося 16 хвилин 51,4 секунди. Взявши зі старту дуже швидкий хід, Анастасія за кілометр до фінішу обганяла на коло свою колегу по вузу Ілону Коркодим. Час Ілони 17 хвилин 27 секунд. Христина Мартиненко стала третьою (17.30,0). До речі, всі троє поліпшили свої особисті рекорди. Абсолютним чемпіоном став Роман Вінницький. Рома пройшов три кілометри за 19 хвилин 35 секунд. 7,2 секунди йому поступився Данило Данильченко”.