Студенти коледжу фізичного виховання у – МІСТІ ПРОФЕСІЙ

Майбутні абітуріїнти коледжу7 жовтня у Центральному парку культури та відпочинку з’явилося імпровізоване МІСТО ПРОФЕСІЙ. Під час проведення цього профорієнтаційного інтерактивного дитячого заходу кожна дитина від фахівців різних галузей могла ознайомитися з представленими професіями, також мала можливість «влаштуватись на роботу».
Свою професію вчителя фізичної культури на спортивному майданчику та на центральній алеї парку представляли і студенти коледжу фізичного виховання. Відвідувачі Міста Професій могли пересвідчитися, що фізична культура – це особлива сфера, і 87 років діяльності Кам’янського коледжу фізичного виховання підтверджує цей факт.
Першими показову програму відкрили КМС з художньої гімнастики Петрова Яна та Гальченко Анастасія. Підхопили естафету члени збірної міста з черлідінгу Гненна Альона та Саударгас Валерія. Підкорили присутніх майстерним виконанням програми КМС зі спортивної гімнастики Колесник Дмитро і КМС зі спортивної акробатики Шаповалова Кристина. Техніку елементів східних одноборств представили призери та переможці Всеукраїнських,обласних, міських змагань з кіокушин – карате і дзюдо. Також відвідувачі Міста Професій стали свідками «бою з тінню» і поєдинку Чемпіона Дніпропетровської області, КМС України з боксу Кунцера Володимира та триразового чемпіона України, багаторазового чемпіона області Городнюка Максима.
Представили свої види спорту важкоатлети коледжу (Журавльова С., Шнайдміллер Е., Соколов І., Петеримов А.), які виконали технічно важкі вправи штангіста, що потребують сили, швидкості, координації, гнучкості та легкоатлети – призери міжнародних, Всеукраїнських, обласних і міських змагань.
Свої фанати з’явились і у збірної команди коледжу з футболу – 5ти разового чемпіону області серед навчальних закладів в залік Спартакіади та збірної з баскетболу – чемпіонів нашого міста і Дніпропетровської області 2016 року у складі студентів коледжу:Ялового Артема, Простотіна Кирила, Шуліна Іллі, Хулапова Даніїла.
Студенти коледжу фізичного виховання побажали всім бути здоровими, сильними, красивими та захоплюватися спортом!
Посмішка та настрій – кожен день для всіх важливі,
Фізкультура, спорт, здоров’я в житті кожного потрібні!