Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді та дорослих, і чемпіонат України по легкоатлетичному багатоборству. В Сумах з 9 по 11 лютого проходили чемпіонат України по легкій атлетиці серед молоді та дорослих, і чемпіонат України по легкоатлетичному багатоборству. Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді та дорослих, і чемпіонат України по легкоатлетичному багатоборствуЗбірна Дніпропетровської області зайняла п’яте місце серед дорослих команд, та стала третьою серед молоді. По багатоборству дорослі збірники посіли друге, а молодь третє місця.
Як повідомив тренер Кам’янського коледжу фізичного виховання Сергій Гужва, на чемпіонаті виступали чотири його вихованці-випускники. Микола Мевша змагався в колі дорослих легкоатлетів. Він став восьмим на дистанціях 1500 і 3000 метрів. Ігор Книжник біг тільки три кілометри, де посів 12 місце (п’яте серед молоді).

Також змагалися дві випускниці ККФВ. Юлія Соколова на дистанції 800 метрів фінішувала 17-ю (сьома серед молоді). Лідер збірної області в спринті та в естафеті Дар’я Ставнича на 400-метрівці без проблем виграла свій забіг і попала у фінал. У головному старті вона показала час 55,70 секунд, що являється результатом вище нормативу кандидата в майстри спорту. В абсолютному заліку Дар’я була одинадцятою, а серед молоді п’ятою. На 200-метрівці Ставнича вже пробігла краще. Її результат 25,15 секунд – це другий час серед дорослих спортсменів та перший серед своїх однолітків. Потрібно доповнити, що Д.Ставнича буде приймати участь в Кубку України, який відбудеться 18 лютого.