Команда ККФВ стала третьою в Чемпіонаті Дніпропетровщини з легкоатлетичного кросу

Чемпіонаті Дніпропетровщини з легкоатлетичного кросуЛегкоатлети Кам’янського коледжу фізвиховання 4 квітня брали участь в чемпіонаті області з кросу і посіли шість призових місць.

17 спортсменів ККФВ виступали в Нікополі на весняному чемпіонаті та першості області серед юнаків та юніорів, молоді, дорослих з легкоатлетичного кросу. Як повідомив тренер Кам’янського коледжу фізичної культури Сергій Гужва, змагання зібрали більше сотні найсильніших кросменів з Дніпра, П’ятихаток, Жовтих Вод, Новомосковська, Синельниково, Нікополя, Кривого Рогу, Орджонікідзе.

“У команді ККФВ, крім визнаних лідерів виступали п’ять першокурсників, які гідно боролися за кожне місце на дистанціях, – розповідає С.Гужва. – У наших дівчат і юнаків були дуже сильні суперники. Це все нагадувало чемпіонат України з кросу. За результатами змагань на п’єдестал пошани піднімалися Ірина Іванченко, Христина Мартиненко, Анна Гунченко, Микита Насонов, Денис Ярошевський та Борис Донченко. У бігу на дві тисячі метрів студентка другого курсу Іра Іванченко зайняла у важкій боротьбі третє місце, обійшовши на останніх метрах спортсменку з Кривого Рогу. Зі стартових метрів Анна Гунченко боролася за перше місце з суперницею з Дніпра і принесла срібну медаль нашій команді на п’ятикілометровій дистанції. Христина Мартиненко показала третій результат.

Чемпіонаті Дніпропетровщини з легкоатлетичного кросуОстаннім видом змагань була восьмикілометрова дистанція, на якій виступали три наших спортсмена: Микита Насонов, Ігор Петрусь і чемпіон України зі спортивної ходьби Денис Ярошевський. Насонов Микита це наша нова “зірочка” на довгих дистанціях. Вже на третьому кілометрі він разом з бігуном із обласного центру втекли від інших спортсменів. До лінії фінішу Микита прибіг третім і став в абсолютному заліку серед дорослих срібним призером. Денис Ярошевський лінію фінішу перетнув четвертим, що дало змогу отримати в заліку серед дорослих кросменів “бронзу”. Ігор Петрусь фінішував п`ятим (серед молоді він був другим)”.

В загальнокомандному заліку легкоатлети ККФВ посіли третє місце. Першою стала команда “Метеор” (Дніпро). Друге місце у представників Кривого Рогу.

На думку С.Гужви, команда дуже добре почала весняний сезон, а наші лідери показали хороші результати. Молодий склад теж не відставав від них. “Мені дуже подобається, те що ми дуже дружні і відповідальні, а кожен спортсмен боровся до останнього. Я дуже вдячний нашому директору за розвиток і підтримку легкої атлетики в коледжі”, – сказав тренер.

РЕЗУЛЬТАТИ КРОСМЕНІВ ККФВ

ДРУГЕ МІСЦЕ

8000 м – Насонов Микита (32,24,9)
8000 м – Петрусь Ігор (36.43,4)
5000 м – Гунченко Анна (23.36,6)

ТРЕТЄ МІСЦЕ

2000 м – Іванченко Ірина (8.09,9)
5000 м – Мартиненко Христина (26.31,3)
8000 м – Ярошевський Денис (36.02,8)