У чемпіонаті Дніпропетровщини легкоатлети Кам’янського коледжу фізичного виховання завоювали 22 медалі

22 МедаліУ Дніпрі 11-12 січня проходив легкоатлетичний зимовий чемпіонат області серед юніорів, молоді та дорослих. У змаганнях взяли участь 26 спортсменів, які представляли Кам`янський коледж фізичного виховання (ККФВ). На їхньому рахунку 22 нагороди.
Перший день змагання проводилися в ДЮСШ № 3. У гладкому бігу на 60 метрів випускники ККФВ Дарина Ставнича і Руслан Малогловець стали призерами. Як повідомив тренер ККФВ Сергій Гужва, Дарина серед молоді посіла третє місце з результатом 7,8 секунди, а Руслан став другим серед дорослих спортсменів. “Максим Іваненко і Ксенія Павленко перемогли серед метальників молота, – розповідає С.Гужва. – Кирило Земський, пославши спис на 37 метрів 51 сантиметр, став бронзовим призером серед юніорів. На цьому завершилися змагання в ДЮСШ № 3. Решта дисципліни вже проводилися в манежі інституту фізкультури. На півторакілометровій дистанції Ірина Іванченко і Анна Момот відповідно посіли друге та третє місця. Несподіваний результат показала в бігу на 400 метрів Аліна Кушка. Виступаючи в компанії з дев’яти бігунів, наша спортсменка з результатом 1 хвилина 10,1 секунди в абсолютному заліку стала бронзовим призером.У бігу на дистанції 800 метрів Анна Момот та Ірина Іванченко показали другий і третій результати. На наступний ранок першими змагалися бар’єристи на дистанції 60 метрів. І відразу ж наш Віталій Лебідь завойовує “срібло” в абсолютному заліку (серед молоді він був першим). А першим тут був Руслан Малогловець з результатом 8,0 секунди.
У бігу на 3000 метрів Ірина Іванченко посіла друге місце, а третьою в абсолютному заліку стала Анна Момот.
На дистанції 2000 метрів з бар’єрами Анна Гунченко з новим своїм рекордом 8 хвилин 36,0 секунди завоювала срібну нагороду в абсолютному заліку. Свій особистий рекорд (8.36,3) встановила і Олександра Пінчук, ставша бронзовим призером. В абсолютному заліку і серед юніорів, і серед молоді перше місце на двокілометровому відрізку дистанції посів Борис Донченко.
Знову в спортивній ходьбі була цілковита гегемонія наших спортсменок на трикілометровій дистанції. Несподівано для мене її виграла Ілона Коркодим. Щоб пройти цей шлях їй знадобилися 17 хвилин 10 секунд. Взявши зі старту дуже швидкий хід, Ілона за кілометр від фінішу обігнала свою колегу по вузу Анастасію Широкова на 30 метрів. Час Анастасії 17 хвилина 24 секунди. Олександра Пінчук стала третьою (18.46,0). Весь п’єдестал пошани був зайнятий і нашими хлопцями.Пройшовши дистанцію за 17 хвилин 25 секунд, абсолютним чемпіоном став Сергій Неборачок. Друге місце зайняв Євген Запара, третє – Данило Данильченко”.