12 нагород завоювали легкоатлети ДКФВ на чемпіонаті області

9-10 грудня

в манежі Дніпровського інституту фізкультури проходив чемпіонат області з легкої атлетики, в якому виступали більше сотні юнаків та дівчат 2000/2001 років народження.
чемпіонат області з легкої атлетикиЯк розповів тренер Сергій Гужва, коледж фізичного виховання із Кам’янського представляли 20 спортсменів, які завоювали два перших, п’ять других і п’ять третіх місць.
“Змагання розпочинались із стрибків в висоту серед дівчат, розповідає С.Гужва. – Альона Рудійко, подолавши планку на висоті 1 метр 50 сантиметрів стала бронзовим призером. Таку ж вистоу взяла і спортсменка із Дніпра, але із-за того, що вона виконала це з першої спроби, їй і було віддано друге місце.
В бігу на 3000 метрів першокурсниця Ганна Гунченко стала бронзовим призером, пробігши дистанцію за 13 хв. 47 сек.
На 150-метровці змагалися чотири наших спортсменки. Але тільки Тамілі Тагаєвій вдалося зачепитись за призове місце. Вона стала третьою, показавши час 21,3 сек.
В бігу на 1500 метрів з перешкодами змагались дві спортсменки із Камянського і дві з Дніпра. Наші Анастасія Василенко (7 хв. 06,8 сек.) і Ганна Власюк (7 хв. 06,9 сек.) стали відповідно другою і третьою.
Перший день змагань завершували стрибки в довжину, в яких Максим Поляков з результатом 6 м 08 см посів друге міце.
Спортивна ходьба відкривала другий день чемпіонату. На дистанції 3000 метрів перемогу отримала Катерина Петрушкіна. Її час 19 хв. 45,5 сек. Призерами стали також наші дівчата: Анастасія Василенко (20 хв. 50,0 сек.) і Дар’я Ніколаєва (22 хв. 40,0 сек.).
В спринті на 35 метрів з бар’єрами Альона Рудійко в фіналі “А” завоювала друге місце з результатом 6,0 сек. Теж на другу сходинку п’єдесталу пошани, але в фіналі “Б”, піднімалась Ганна Власюк (6,6 сек.). З результатом 5,9 сек. в фіналі “Б” переміг Олексій Водяний.
З результатом 39,1 сек. в абсолютному заліку на трьохсотметрівці переміг Богдан Курдес, який змагався по за заліком”