Спринтери ККФВ стали призерами обласних змагань

10-11 листопада в СДЮШОР № 3 відбулося свято спринту (60 метрів з бар’єрами і гладкого бігу) – відкрита першість міста Дніпро. За нагороди боролися близько 500 спринтерів в семи вікових категоріях з Дніпра, Павлограда, Кривого Рогу, П’ятихаток, Кам’янського, Новомосковська.

ккфв призери обласних змагань Як повідомив тренер Кам’янського коледжу фізичного виховання Сергій Гужва, його команда складалася з 25 спортсменів. У перший день спринтери змагалися на 60-метрівці гладкого бігу. Спочатку бігли дівчата, а потім хлопці. Серед юніорів у фіналі “А” Марина Караповська і Міла Тагаєва стали другими, Анна Саламатюк і Дмитро Мельничук були третіми. Потрібно відзначити, що Тагаєва як і спортсменка з обласного центру фінішували нога в ногу, але із-за того, що суперниця Міли подала трошки корпус вперед, через це їй і віддали перше місце. Анастасія Василенко посіла друге місце серед спортсменів 2000/2001 р.н.
На другий день спринтери змагалися в бігу на 60 метрів з бар’єрами. Серед бігунів 2000/2001 років народження срібним призером стала Дар’я Попадюк, Анастасія Власенко – бронзовим. А серед юніорів весь п’єдестал пошани посіли бігуни з ККФВ. Переможцем став випускник цього коледжу Микита Коваль, який обігнав Олексія Водяного (хлопець 2001 р.н., але виступав серед юніорів) і Марка Сидоренко. Несподіваний сорприз, у вигляді третього місця, підніс і Денис Ярошевський, що спеціалізується на спортивній ходьбі. Серед дівчат третє місце дісталося Марині Караповській.

В загальному заліку (в фіналах “А” і “Б”) на рахунку бігунів Кам’янського коледжу фізичного виховання два перших, шість других і сім третіх місць.