Лінійка-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки Герою України Сергію Нігояну

Меморіальна дошка Нігоян2 вересня у Кам’янському коледжі фізичного виховання відбулась лінійка-реквієм з нагоди урочистого відкриття меморіальної дошки першому загиблому герою «Небесної сотні». Дошку встановили на фасаді коледжу, де з 2011 по 2013 роки навчався Герой України Сергій Нігоян.. На подвір’ї коледжу вишикувались студенти, викладачі, працівники та гості коледжу. Участь у відкритті меморіальної дошки взяли батько героя, Гагік Сергійович Нігоян, голова Родин загиблих героїв м. Кам’янське громадської організації «Патріот 2015» Самойлович Олександр Олексійович, секретар Камянської міської ради Залевський Олександр і директор коледжу Чибісов Віктор Іванович.
Після вступного слова директора коледжу право відкрити меморіальну дошку було надано батькові Сергія Нігояна, почесним гостям та директору коледжу Чибісову Віктору Івановичу. Пам’ять про загиблого героя, який віддав своє життя за Україну під час Революції гідності, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.
Допоки житимуть люди, житиме і пам’ять про героїв. На їх прикладах будуть виховуватися молоде покоління і збудують нову, єдину Україну.