Чотири медалі, завойовані музичними стрибунами

В спортивному залі Синельниківської ДЮСШ пройшов відкритий Новорічний турнір із стрибків в висоту під музику.

Новорічний турнір із стрибків в висоту під музикуВ змаганнях прийняли участь 45 спортсменів із Дніпра, Запоріжжя, Синельникового, Кривого Рогу, Васильківки, Павлограда та Кам’янського, які виступалив вікових категоріях юнаки (2000/2005 р.н.), юніори (1997/1999 р.н.), молодь (1995/1997 р.н.) і дорослі (1994 р.н. і старше). Як розповів тренер Сергій Гужва, спортсмени Кам’янського вперше прийняли участь в подібному турнірі. Наше місто представляли п’ять студентів коледжу фізичного виховання і спортсменка із СК “Прометей”.
“Ксенія Кореш, перспективна вихованка тренера Віктора Андросовича із СК “Прометей”-ДЮСШ № 3, виступала в віковій категорії 2003/2004 р.н., – розповідає Сергій Гужва. – Вона зайняла четверте місце з результатом 1 м. 35 см. серед дванадцяти спортсменок. Ще одна вихованка В.Андросовича, а нині студентка першого курсу (12 група) коледжу фізичного виховання Дар’я Попадюк (на верхньому фото), змагаючись із шістьма суперницями стала переможницею турніру в категорії 2000/2001 р.н. При своєму рості 1 м. 72 см. їй підкорилась висота 1 м. 50 см. До речі, індивідуальний рекорд Дар’ї становить 1 м. 70 см. В цій же віковій категорії її одногрупник Олексій Водяний став третім. Хоча стрибнув на 1 м. 40 см. Загалом тут виступали вісім стрибунів. Третьокурсник Максим Поляков змагався в групі 1998/1999 р.н. Перестрибнувши планку на висоті 1 м. 70 см. він став другим. Такий же результат показав і переможець. Спортсмен із Запоріжжя взяв висоту з першої спроби, а Макс із другої. Анастасія Власенко, студентка першого курсу, в цій же віковій категорії стала другою з результатом 1 м. 25 см. Виступаючи серед молоді Владислав Селянкін посів шосте місце (1 м. 55 см.). В його категоріїї суперниками були ще сім спортсменів. Потрібно сказати, що взагалі-то Владислав Селянкін спеціалізується в бігу на довгі дистанції. До речі, він став переможцем екопробігу, який відбувся минулі вихідні в міському парку.
Новорічний турнір із стрибків в висоту під музикуМені дуже сподобалася організація проведення турніру. Все було продумано, щоб спортсмени в одному секторі проходили конвейером і закінчили змагання через дві години. Цікаво, що кожен спортсмен міг замовляти музику, під яку йому було краще стрибать. А ось Даша Попадюк відмовилась від музичного супроводу. Їй потрібні були тільки ритмічні оплески вболівальників. А в останній спробі оплески перейшли в овації”.
Спортсмени получили в нагороду медалі, грамоти і солодкі призи від спонсорів змагань футбольного клубу “Синельниково-Агро”.